• Let’s taco bout salsa!

    Ta fredagstacon till nästa nivå

    Productas

Now it’s time to leave the main Road

We encourage you not to follow others or do the same things as everyone. Explore the world, live life, take risks and map new paths.

Med passion, Kreativitet och en rejäl dos humor lagar vi chilisåser. Vi älskar stark chili, men chili ska vara en smakupplevelse och inte bara en käftsmäll. Det är smakerna som är det allra viktigaste och det vi lägger mest tid på. Vi lagar såserna och ni sätter gränserna för vad man kan ha dem till. De passar lika bra att äta till mat, som smaksättare i mat, eller varför inte på maten. Tänk själva. Det är inte förbjudet än – Viva el chili guerilla!

Vad det handlar om

INTE BARA HETTA

Med passion, humor och sprudlande kreativitet lagar vi chilisåser. Såserna kokas på märkliga tider på dygnet, gärna till musik. Mer om musiken strax… Vi älskar stark chili, men chili ska vara en smakupplevelse och ingen käftsmäll. Det är smakerna som är det allra viktigaste och det vi lägger mest tid på. Och så var det det där med musiken; Varje sås vi skapar har ett soundtrack. Ibland en lista, och ibland bara en låt. Vi tipsar inte bara om vad du kan göra med såserna, du får också musiken som passar bäst till.